De mantelzorgwaardering

De mantelzorgwaardering

De gemeenten Leiden, Oegstgeest en Zoeterwoude hebben grote waardering voor de enorme inzet van mantelzorgers. Met de mantelzorgwaardering geven zij inwoners de mogelijkheid om hun mantelzorger eens fijn in het zonnetje te zetten en te bedanken voor alle hulp. Het betekent een erkenning voor de bijdrage aan de samenleving en kan een steuntje in de rug zijn voor het volhouden van de zorgtaken. Daarnaast biedt mantelzorgwaardering ook zicht op het aantal mantelzorgers in de gemeente en geeft het inzicht in de behoefte aan ondersteuning en het voorkomen van overbelasting. Om deze redenen willen wij u graag inschrijven en hebben wij gegevens van u nodig.

Iedere gemeente geeft een eigen vorm aan de waardering. Dit kan zijn in de vorm van een VVV cadeaukaart, een bloemetje en/of leuke uitjes. 

De aanmelding voor 2019 is gesloten.
Over het aanmelden voor de waardering van 2020 volgt informatie zodra de gemeenten Leiden en Zoeterwoude hierover een besluit heeft genomen.

Voor de gemeente Oegstgeest kan er het hele jaar door aangevraagd worden, aanvragen na 15 oktober worden meegenomen naar het volgende jaar.

Vraag hier de mantelzorgwaardering aan voor uw mantelzorger!

Mantelzorg Waardering OEGSTGEEST

Geslacht mantelzorger
Ik zorg voor:
Deze persoon woont in Oegstgeest
Ik geef toestemming mijn gegevens te gebruiken voor: