Wat kan Eva voor u betekenen?

Wat kan Eva voor u betekenen?

Eva gaat met mantelzorgers in gesprek. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij u ondersteuning bieden op emotioneel en praktisch vlak. Te denken valt aan informatie over diverse wetten en regelingen, aangepaste vakanties, mogelijkheden om tijd vrij te maken voor uzelf, vervangende zorg etc.

Eva kent veel andere organisaties in het netwerk en kan u met hen in contact brengen. Daarnaast is het soms gewoon fijn en genoeg om uw hart te luchten. Ook daarvoor staat Eva voor u klaar. Schroom niet om uw verhaal aan Eva te vertellen. Samen met Eva komt u misschien verder.

U kunt ons telefonisch bereiken via 071 - 516 14 45. Ook kunt u langskomen op één van onze spreekuren. Wij hebben op maandagochtend en vrijdagochtend van 09.00 tot 12.00 spreekuur op de Simon Smitweg 8, in Leiderdorp. Op woensdagochtend bent u van 10.00 tot 12.00 welkom op het mantelzorgspreekuur in de bibliotheek, Nieuwstraat 4 in Leiden. Mochten deze tijden u niet uitkomen, dan kunt u altijd een afspraak met één van onze mantelzorgadviseurs maken.

Eva staat voor u klaar met een luisterend oor.

Heeft u vragen of opmerkingen, bel ons dan gerust op (071) 516 14 45, stuur een e-mail of kom langs. 

Contact