Student of uitkeringsgerechtigde?

Student of uitkeringsgerechtigde?

Studenten

Eva vindt het leuk om met studenten te werken. Het werk als zorgvrijwilliger biedt je een mooie ervaring en kennismaking met een heel diverse groep mensen.

Eva heeft al veel ervaring in het begeleiden van studenten van de hogescholen en universiteit. Zowel jonge als oudere hulpvragers vinden het leuk om een jaar lang met een jongere op te trekken!

Bovendien is het werk bij Eva flexibel. Je kunt je eigen tijd indelen en agenda beheren, samen met de hulpvrager. Studenten krijgen een speciaal op hen afgestemd scholingsaanbod. Vooral praktijkgericht, dus anders dan wat je op school al leert. En het kan studiepunten opleveren.

Vrijwilligerswerk en een uitkering

Ook wanneer je even geen werk hebt ben je welkom bij Eva. Het is een goede tijdsbesteding om iemand te ondersteunen en je werk als zorgvrijwilliger staat goed op je CV!

Er zijn wel regels ten aanzien van vrijwilligerswerk in combinatie met een uitkering. Neem daarom altijd eerst contact op met de uitkeringsinstantie voordat je aan vrijwilligerswerk begint. Hier vind je meer informatie over de geldende regelgeving: vrijwilligersplein.nl

De beste manier om jong te blijven is om met ouderen om te gaan.

Als zorgvrijwilliger kun je echt een verschil in iemands leven maken. Lees hier meer over hoe we dat samen kunnen doen. We kunnen je hulp namelijk heel goed gebruiken.

Word ook vrijwilliger