Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Eva zoekt altijd zorgvrijwilligers. Jong, ouder, dik, dun, lang, kort, met of zonder beperking. Iedereen heeft kwaliteiten en er is altijd wat te doen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

In een persoonlijk gesprek wordt er gekeken wat en wie bij jou past. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw beschikbaarheid, mogelijkheden, karakter en wensen. Ieder contact is maatwerk. Eva verwacht wel dat je iemand bent die een goed gesprek kan voeren, dat je stevig in je schoenen staat en je indien nodig je grenzen durft aan te geven.

Wanneer je het aanmeldformulier invult, neemt een medewerker van Eva contact met je op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt gekeken naar wie je bent, wat je wilt en kunt en wanneer je dit zou willen. Aan de hand van dit gesprek wordt een hulpvrager aan je voorgelegd waarmee je als je dit wilt een kennismakingsgesprek aangaat.

Wanneer dit gesprek fijn verloopt en het voor jou allemaal positief voelt, wordt het contact voortgezet en blijft Eva jullie volgen en begeleiden. Je kunt dan altijd terecht voor vragen en bent welkom op de vrijwilligersbijeenkomsten.

Eva vraagt aan iedere vrijwilliger een verklaring omtrent gedrag (VOG) te overleggen. De aanvraag wordt door Eva vergoedt. Ook ontvang je reiskostenvergoeding voor de bezoeken aan de hulpvrager en ben je verzekerd. 

Vrijwilligers en mantelzorgers zijn goed verzekerd in Leiden,  Oegstgeest en Zoeterwoude

De gemeentes hebben voor vrijwilligers, mantelzorgers en maatschappelijke stagiaires een collectieve verzekering afgesloten. Doet u vrijwilligerswerk, bent u mantelzorger of maatschappelijk stagiair? Dan bent u automatisch verzekerd via de gemeente, aanmelden is dus niet nodig. Kijk voor meer informatie op de site van de gemeente. 

Leiden
Oegstgeest
Zoeterwoude

 

Aanmelding als vrijwilliger

Geslacht
vul hier je geboortedatum in
Voorkeur inzet in de gemeente:
meerdere opties mogelijk
Ik ben beschikbaar:
Mijn voorkeur gaat uit naar:
meerdere opties mogelijk
In bezit van rijbewijs